Soeterbeeck 5, 's-Hertogenbosch

verkocht

Details

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
herenhuis
Type woonhuis
geschakelde woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1979
Bouwperiode
1971-1980
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Dak
samengesteld dak
Keurmerken
energie Prestatie Advies
Voorzieningen
alarminstallatie, tv kabel, airconditioning, rookkanaal en dakraam

Energie

Energielabel
D
Verwarming
c.v.-ketel, airconditioning, vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp en houtkachel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2020 van Remeha Calenta ACE 40 C, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
190 m²
Perceeloppervlakte
347 m²
Inhoud
698 m³
Oppervlakte inpandige bergruimte
11 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
achtertuin is gelegen op het noordoosten

Bergruimte

Schuur/berging
inpandig

Omschrijving

Unieke kans:

Een vooruitstrevend ontwerp van omstreeks 1980 dat medio 2021 een 'state of the art' renovatie onderging.

Een levensloopbestendige woning waarbij de robuuste elementen uit het tijdloze 'industriële interieur de warme natureltinten en natuurlijke materialen ontmoeten.

Bij de prominent aanwezige trap ervaart men dat het meest en iets meer subtiel bij de ferme met hout beklede zuilen voorzien van traanplaat stootranden.
Aan de onpeilbare hoogte, de taatsdeuren en de naturelkleurschakeringen ontleent deze woning haar levendig industrieel effect.
Gedurende de dag, vanwege een diversiteit aan vensters, veranderende lichtinval. Bij het vallen van de avond nemen geïntegreerde arm... lees meer

Unieke kans:

Een vooruitstrevend ontwerp van omstreeks 1980 dat medio 2021 een 'state of the art' renovatie onderging.

Een levensloopbestendige woning waarbij de robuuste elementen uit het tijdloze 'industriële interieur de warme natureltinten en natuurlijke materialen ontmoeten.

Bij de prominent aanwezige trap ervaart men dat het meest en iets meer subtiel bij de ferme met hout beklede zuilen voorzien van traanplaat stootranden.
Aan de onpeilbare hoogte, de taatsdeuren en de naturelkleurschakeringen ontleent deze woning haar levendig industrieel effect.
Gedurende de dag, vanwege een diversiteit aan vensters, veranderende lichtinval. Bij het vallen van de avond nemen geïntegreerde armaturen, spots en Stage Lights deze taak geleidelijk over. (zie video)



Indeling
In de woonkamer zijn alle zijn alle kleuren en materialen op elkaar afgestemd. Sfeervol bovendien.
Zoals u wellicht heeft opgemerkt, komen avant gardische woonaccessoires en designmeubelen hier tot hun volle recht en is er ruimte 'te over'.
De vloer is van Italiaanse leisteen met cognac nuances. De innovatieve rondom stralende Piazzetta Pelletkachel komt eveneens uit Italië.
In de zomer kan men kiezen of men de terrasdeuren wijd open zet of juist de airconditioning aan.

Het hele jaar door kan de wentelwiek-ventilator de warme of juist koele lucht verplaatsen en is decoratief bovendien.
Via de grote bijkeuken met bureel komt men in de tuinkamer met uitzicht op de achtertuin.

Deze tuinkamer is nu in gebruik als orangerie maar het zou de ideale thuiswerkplek kunnen zijn.
In een industrieel ontwerp mogen buizen en leidingen nadrukkelijk aanwezig zijn. Dat geldt hier voor de afzuiginstallatie onder het plafond. Decoratief maar vooral aangelegd om hier te kunnen gourmetten, racletten, fonduen of om urenlang van een Cubaanse sigaar te genieten.
De verwarming geschiedt hier door middel van vloerverwarming.

ouderslaapkamer
Voor de ouders is er op de begane grond een grote slaapkamer met eigen badkamer, eigen toilet en separate airconditioning. Optimale privacy, heel intiem, ook met de tuindeuren open, en geen inkijk.


Eerste verdieping
Zelden vormen de begane grond en de verdieping een ensemble zoals hier. De 'open' overloop biedt zicht over de woonkamer met vide.

Dit is de sectie voor de tieners met een badkamer, toilet en twee royale slaapkamers.


Tuin
Achtertuin:
Grote patio tuin waar uw woonkamer, tuinkamer en slaapkamer omheen gepositioneerd zijn, elk met een dubbel stel tuindeuren. Dit maakt 'buiten leven' als vanzelfsprekend en heel uitnodigend.

Dit alles onder architectuur aangelegd met zorgvuldig gekozen hier goed gedijende tropische beplanting.

De voortuin is hier heel belangrijk. Zij oogt heel organisch met hoog oprijzende ceders zich horizontaal uitspreidende lage bomen met daaronder stenen die daar ogenschijnlijk na de laatste ijstijd zijn blijven liggen.

Een voorbeeld van 'out of the box' tuinarchitectuur met een voortuinterras dat vanaf de straat niet te zien is.
Al met al een prachtig decor voor drie ruime parkeerplaatsen.


Bijzonderheden
Aan de continue stromende heldere Soeterbeeck staat deze eertijds als tijdloos ontworpen villa. Recentelijk geüpdatet naar the next level om tijdloos en duurzaam te blijven.

Alles is nieuw: verwarming, de installatie (zelf met internet bekabeling in elk leef-vertrek), keuken, sanitair en het dak.

De zonnepanelen, airconditioning en pelletkachel dragen zorg voor een aangename, uitgebalanceerde en tevens sfeervolle klimaatbeheersing.

Bij dit alles waant men zich in de academie voor de binnenhuisarchitectuur in een betere wijk rijk aan bomen, waterstromen en werkelijk alle voorzieningen.

Dat het om een echte levensloopbestendige woning in een levensloopbestendige omgeving is mogen blijken uit alle voorzieningen binnenhuis, voor de ouders, op de begane grond. De eerste verdieping is er voor de opgroeiende jeugd met eigen cv-ketel en douche. (beide ketels uit 2021)
Op loopafstand bevinden zich een overdekt winkelcentrum, scholen, bushaltes op een fietsafstand van een kwartier naar de Bossche binnenstad.

The full description is also available in English when You opt for Funda in English at top of screen.

A progressive design from around 1980 that underwent a 'state of the art' renovation in mid-2021.
A home for life where the robust elements of the timeless 'industrial interior meet the warm natural tones and natural materials.

This is experienced most at the prominent staircase and somewhat more subtly at the sturdy wood-clad columns with checker plate risers.

The unfathomable height, the pivot doors and the natural color shades give this house its lively industrial effect.
During the day, because of a diversity of windows, changing light. At nightfall, integrated luminaires, spotlights and stage lights gradually take over this task.






Layout
In the living room, all colors and materials are coordinated. Atmospheric moreover.
As you may have noticed, avant garde home accessories and designer furniture come into their own here and there is space 'to spare'.

The flooring is Italian slate with cognac shades. The innovative all-around radiant Piazzetta Pellet stove is also from Italy.
In the summer you can choose whether to open the patio doors wide or turn on the air conditioning.
Throughout the year, the spiral fan can move the warm or cool air and is decorative in addition.

Through the large utility room with study one enters the garden room overlooking the backyard. Now used as an orangery but it could be the ideal home office.
In an industrial design pipes and ducts may be emphatically present. That applies here to the extractor under the ceiling. Decorative, but above all built to be able to gourmet, raclette, fondue or enjoy a Cuban cigar for hours.
Heating is provided by underfloor heating.

For parents there is a large bedroom on the first floor with private bathroom, private toilet and separate air conditioning. Optimal privacy, very intimate, no spectators even with the garden doors open.



First floor
Rarely do the first floor and first floor form an ensemble as they do here.
The 'open' landing offers a view over the living room with loft.

This is the section for teenagers with a bathroom, toilet and two generous bedrooms.

Garden
Backyard:
Large patio garden around which your living room, garden room and bedroom are positioned, each with a double set of garden doors. This makes 'living outside' as natural and very inviting.
All of this architecturally landscaped with carefully chosen tropical plantings that thrive here.

Front garden:
The front garden is very important here. It looks very organic with high cedars spread horizontally low trees with stones underneath that seem to have been left there after the last ice age.
An example of 'out of the box' garden architecture with a front garden terrace that cannot be seen from the street.
All in all, a beautiful setting for three spacious parking spaces.



Specialties
On the continuously flowing clear creek Soetercreeck stands this once timelessly designed villa. Recently updated to the next level to remain timeless and durable.

Everything is new: heating, installation (even with internet cabling in each living area), kitchen, plumbing and roof.

The solar panels, air conditioning and pellet stove provide a pleasant, balanced and also cozy climate.
All this gives the impression of being in the academy of interior design in a better neighborhood rich in trees, water streams and really all amenities.
The fact that this is a true home for life in a life-proof environment may be seen from all the indoor facilities, for the parents, on the first floor. The second floor is there for the growing youth with its own central heating boiler and shower. (Both boilers from 2021)

Within walking distance are an indoor shopping center, schools, bus stops and a fifteen minute bike ride to the city center of 's-Hertogenbosch.

Plattegronden

Documenten

Video's

Contact opnemen