Nijverheidsstraat 13, Kerkdriel

verkocht

Details

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1987
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Keurmerken
energie Prestatie Advies
Voorzieningen
tv kabel, airconditioning, rookkanaal, schuifpui en dakraam
Isolatie
dakisolatie, muurisolatie en dubbel glas

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel, open haard, vloerverwarming geheel en houtkachel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2006 van AWB Hoog Rendement, huur

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
274 m²
Perceeloppervlakte
1.030 m²
Inhoud
982 m³

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
6

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en open ligging
Tuin
achtertuin met een oppervlakte van 252 m²

Bergruimte

Garage
vrijstaande stenen garage
Schuur/berging
vrijstaand steen

Omschrijving

Een ondernemersvilla met bedrijfsgebouw. De villagewaarwording en de allure van het bedrijfsgebouw zijn in balans. Zij ontmoeten elkaar ten aanzien van uitstraling en bouwmethode.

Hierdoor vormt de werkomgeving geen verstorend decor met betrekking tot het uitzicht en de beleving van de tuin. Veeleer lijkt het een bijpassend een ietwat aan de villa ondergeschikt bijgebouw.
Eigenlijk, de villa in landhuisstijl welke in iets kleinere vorm nog eens repeteert.

Een stukje historie:
Ooit opgericht als een landhuis met een atelier waar uitgesproken exclusieve gordijnen en vitrages voor villa’s en cultuurhistorische gebouwen werden vervaardigd. Binnenhuisarchitecten en kritische opdrachtgevers k... lees meer

Een ondernemersvilla met bedrijfsgebouw. De villagewaarwording en de allure van het bedrijfsgebouw zijn in balans. Zij ontmoeten elkaar ten aanzien van uitstraling en bouwmethode.

Hierdoor vormt de werkomgeving geen verstorend decor met betrekking tot het uitzicht en de beleving van de tuin. Veeleer lijkt het een bijpassend een ietwat aan de villa ondergeschikt bijgebouw.
Eigenlijk, de villa in landhuisstijl welke in iets kleinere vorm nog eens repeteert.

Een stukje historie:
Ooit opgericht als een landhuis met een atelier waar uitgesproken exclusieve gordijnen en vitrages voor villa’s en cultuurhistorische gebouwen werden vervaardigd. Binnenhuisarchitecten en kritische opdrachtgevers kwamen gedurende de opdrachten vaak kijken of de vordering naar wens verliepen.
Een bloeiend bedrijf wat zijn werken op passende wijze vervaardigde en presenteerde, waarbij aan het woongenot geen concessies werden gedaan.
De woning is geschikt voor het grote gezin en de au pairs die terugblikken, zal de uiterst luxe voor hen ingerichte accommodatie voor altijd bijblijven.


Indeling
Vanaf het bereiken van het adolescente stadium zullen de verschillende generaties, de als alternatieve woonkamer ingerichte orangerie waarderen. Of voor informele vergaderingen, de twee huiskamers beiden met haard, slechts gescheiden doormiddel van "en suitedeuren", kunnen worden afgestemd op de gewenste privacy.
Het exclusieve karakter ontleent deze woning aan het repeteren: de bebouwing, de woonkamer, en de badkamer.

Vanzelfsprekend heeft men destijds voorzien in een voorname en royale entree en voordat u opendoet, beschut de overstek uw gasten tegen weersinvloeden. Deze verkeersruimte kan de routines om de vele vertrekken te bereiken dan ook ruimschoots aan. De ruimtes daaromheen zijn logisch gepositioneerd en geproportioneerd.
De ruimten zijn groot en qua afmetingen op elkaar afgestemd. Inrichten zonder concessies waarbij de haarden het middelpunt vormen, tenzij men alleen gebruik maakt van de vloerverwarming.
In een woning als deze kan men rondwaren zonder elkaar steeds tegen te komen. Men kan afpreken wie welke badkamer gebruikt en wie boven of beneden slaapt. Of dat voor later uitstelt.

Waar men allen samenkomt is de grote woonkeuken. Daar zal men waarschijnlijk langer verblijven dan strikt noodzakelijk ofwel gezellig natafelen.


Eerste verdieping
De verdieping is er een, met een riante overloop met zomaar ineens een schrijftafel met fauteuil voor een snelle notitie of een onverwacht lang telefoongesprek. Onontbeerlijk in zo’n groot huis.
Daaromheen de grote slaapkamers en de badkamer voor deze verdieping.


Tuin
De vrij grote voortuin geeft de villa het aanzicht wat zij nodig heeft. De bijpassende poort met remote control, geeft in gesloten toestand, stilzwijgend aan dat uw onderneming behalve openingstijden ook sluitingstijden kent.
De tuin ligt pal op het Zuiden, is fraai aangelegd en de parkeerplaatsen versterken de dieptewerking.
De orangerie met tuindeuren maakt vooral op zomerse dagen één geheel woning en tuin.

Bijzonderheden
Het bedrijfsgebouw is mooier en beter uitgerust dan heel veel woningen. Het heeft een inpandige garage, voldoende groot om te laden en te lossen achter gesloten deuren.
Verder heeft dit gebouw alle voorzieningen net zoals bij een woonhuis of een luxe kantoor. Richt u een aantal ruimten in als magazijn of werkplaats, dan werkt u voortaan in een vrij luxe entourage.
Er is ook nog een carport waardoor de garage een andere bestemming kan krijgen. Een bijpassende auto zou het geheel waardig afmaken.
Hoewel gelegen centraal in Nederland, kunt u vooraf onderzoeken of de functionaliteit, van deze woonwerksituatie, aansluit bij wat u verwacht.
Dit kan met behulp van de website: bestemmingsplannen .nl en met de vele illustratieve foto’s, 2D & 3D plattegronden, filmmateriaal en een te downloaden NEN2580 meetrapport.
Indien u bij de 360graden foto’s op het pictogram van de VR-bril klikt, maakt u met uw Virtual Reality -bril, een Virtuele tour door deze woning.
Bighelaardij verstrekt gratis Card Board Funda Reality brillen tijdens een bezichtiging.

Bighelaardij
The Art of selling

Video

3D plattegrond

Contact opnemen