Lupinevallei 22, 's-Hertogenbosch

verkocht

Details

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1991
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel en dakraam
Isolatie
dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geïsoleerd en dubbel glas

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2009 van Hr-Combi, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
116 m²
Perceeloppervlakte
201 m²
Inhoud
405 m³
Bergruimte oppervlakte
5 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk, vrij uitzicht en open ligging
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 111 m² en is gelegen op het zuiden

Omschrijving

Daar waar een promenade met deels begroeide triomfbogen uitmondt op een brede straat, staat deze uitgebouwde woning op een extra breed perceel.

In planologisch opzicht, hebben de stedenbouwkundigen zichzelf hier overtroffen.
De bomen waaraan de straat haar allure ontleent staan immers in clusters van kleine plantsoentjes, zonder dat de woningen schuilgaan onder genoemde bomen.
Een van deze plantsoenen, omgordt met een haag, is gereserveerd als speelweide met eenvoudige toestellen voor de allerkleinsten en een bankje voor hen die toezicht houden.
Bij het zien van de foto’s en vooral de 360o -tour (geschikt voor Virtual Reality Bril) zult u verstelt staan van de goede smaak, de ruimte en h... lees meer

Daar waar een promenade met deels begroeide triomfbogen uitmondt op een brede straat, staat deze uitgebouwde woning op een extra breed perceel.

In planologisch opzicht, hebben de stedenbouwkundigen zichzelf hier overtroffen.
De bomen waaraan de straat haar allure ontleent staan immers in clusters van kleine plantsoentjes, zonder dat de woningen schuilgaan onder genoemde bomen.
Een van deze plantsoenen, omgordt met een haag, is gereserveerd als speelweide met eenvoudige toestellen voor de allerkleinsten en een bankje voor hen die toezicht houden.
Bij het zien van de foto’s en vooral de 360o -tour (geschikt voor Virtual Reality Bril) zult u verstelt staan van de goede smaak, de ruimte en het design.

Subtiel design loopt als een rode draad door de woning, ook wanneer men naar het toilet gaat.








Indeling
Bij een uitgebouwde woning is het nauwelijks te voorkomen dan men het gevoel krijgt: “in het donker achter de winkel te wonen”.

Hoe zeldzaam dan ook, hier is sprake van een schoolvoorbeeld waarbij dit neveneffect geheel is ondervangen.
Men heeft deze tuinkamer engszins het karakter gegeven van een orangerie. Dat komt omdat hier gekozen is voor tegels in combinatie met vloerverwarming en woning brede glazen pui.
Wanneer men de terrasdeuren openslaat, houdt deze kamer op ergens achter in de tuin.
De dagelijkse looproute is via de glazendeur aan in de zijgevel. Lichtkoepels in carrévorm staan garant voor die ondefinieerbare lichtinval.

Het ontwerp en de compositie van de keuken laten wij, door het beeldmateriaal, tot u spreken.
Wel wijzen wij erop, dat de enorme oven met daarmee in overeenstemming zijnde 5 pits kookplaat, zich lenen voor het gebruik van grotere ovenschalen en overmaatse pannen.
Net iets meer koken dan nodig is om altijd wat in het vriesvak te hebben, klaar culinaire snel-menu's op drukke of juist relaxte avonden. Een door uzelf gemaakte kant-en-klaar maaltijd, dat is waar een combimagnetron in een keuken als deze voor dient.
Het kook-schiereiland leent zich als buffet of voor het “oog in oog” gerechten bereiden met vrienden en huisgenoten. Een paar krukken onder de overstekende rand en u ontbijt voortaan altijd hier. Snel in de vaatwasser en de keuken lijkt bij thuiskomst alsof zij nooit gebruikt is.



Eerste verdieping
Opvallend hoe groot de slaapkamers op deze verdieping zijn.

De badkamer is een synthese van design, ergonomie en “oog voor detail”. Deze lijkt zo te zijn weggelopen uit woon-magazine.

Samen tandenpoetsen aan de wastafel voor twee personen.

Samen in bad. De kranen, afvoerstop en overloop zitten immers in het midden.

Een royale inloopdouche met geraffineerd lichtinval via glazen bouwstenen.
De stortdouche, is een element op zich, bruikbaar bovendien. Het gebruik van deze stortdouche is geen concessie aan een dweilpartij achteraf.
Diagonaal en passend binnen het geheel, zweeft het closet. Indien bemand is eromheen nog volop ruimte.


Tweede verdieping
Klikt u op de film en u wordt meegenomen tot aan de bovenste verdieping en ziet daar voor de tweede maal een tweepersoonsbed.

Zelfs met een wasmand is de vaste trap naar de bovenste verdieping goed beloopbaar.
Belangrijk, daar de witgoedopstelling een onderdeel van de voorzolder is.
De vierde slaapkamer heeft volop hoogte, wat het klimaat en de ruimte ten goede komt. De lichtinval is gewaarborgd door een Velux kantelvenster en het opbergen van spulletjes door kastruimte in de vorm van knieschotten met deurtjes.
Het puntje op “i” is de mechanische afzuiginstallatie welke ook hier een aanzuigrooster heeft en medegarant staat voor een uiterst bruikbare bovenste verdieping.


Tuin
Deze woning heeft DRIE tuinen.

De woontuin ligt zowat pal op het Zuiden. De wens van elke woningbezitter gaat daarmee in vervulling.
Het ene terras is ingericht als loungeterras het andere om er ook aan te kunnen tafelen. Hoe dan ook, beide terrassen zijn de hele dag zonovergoten. Bij een verschil van gespreksonderwerp of generatie, zal een tweede terras vooral gewaardeerd worden door opgroeiende kinderen.
Langszij ligt de promenade, niets houdt de ochtendzon tegen. Niet snel te kil voor een openlucht ontbijt.
Pas in de avond met het ondergaan van de zon, valt de schemer over uw tuin. Ook in het Oosten is geen bebouwing welke de zon uit uw tuin wegneemt.

De voortuin vormt ogenschijnlijk één geheel met het gemeentegroen. Daardoor lijkt de woning “verder weg te staan” en komt uw huis beter tot zijn recht. Deze tuin behoeft weinig onderhoud en het grijze breuksteengravel heeft een ondergrond van worteldoek.

De zij-tuin is, door de huidige bewoners, later aangekocht.
Hierdoor is het "samenstel van tuinen" niet alleen veel meer toegankelijk, fietsen en kliko’s verstoren de algehele indruk niet.


Bijzonderheden
Vergeet niet om uw Virtual Reality Bril op te zetten wanneer u de 360o foto's op bekijkt.

Bighelaardij, passie voor het vak.

Streetview

Locatie

Video

3D plattegrond

Contact opnemen