Kraanvogellaan 60, 's-Hertogenbosch

verkocht

Details

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
4
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1991
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Keurmerken
energie Prestatie Advies
Voorzieningen
mechanische ventilatie, alarminstallatie, tv kabel, buitenzonwering, rookkanaal, schuifpui, dakraam en sauna

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel, open haard en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2017 van Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30A, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
322 m²
Perceeloppervlakte
679 m²
Inhoud
1.117 m³
Oppervlakte inpandige bergruimte
73 m²

Indeling

Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
achtertuin met een oppervlakte van 216 m²

Bergruimte

Garage
aangebouwde stenen garage

Omschrijving

Vlieg mee met de dronevlucht-video.

Vanuit de lucht tonen wij u een villa met dubbele garage en wellness-paviljoen.
Daarna zweven we door de vertrekken om vervolgens weer op te stijgen tot hoog boven deze villawijk.
Wanneer men van vertrek tot vertrek door deze woning waart, komt men tot het besef dat het hier om een onmiskenbaar groot huis gaat.

Het gaat hier om een buitengewoon groot en luxe herenhuis op een groot perceel met een uitgekiende indeling en een sublieme afwerking.
Deze zeer comfortabele villa verkeert in een onberispelijke staat.


Indeling
De belangrijkste verblijfruimtes op de begane grond, zijn tuingericht en de woonkamer biedt daarnaast ook uitzicht op de laan, waaraa... lees meer

Vlieg mee met de dronevlucht-video.

Vanuit de lucht tonen wij u een villa met dubbele garage en wellness-paviljoen.
Daarna zweven we door de vertrekken om vervolgens weer op te stijgen tot hoog boven deze villawijk.
Wanneer men van vertrek tot vertrek door deze woning waart, komt men tot het besef dat het hier om een onmiskenbaar groot huis gaat.

Het gaat hier om een buitengewoon groot en luxe herenhuis op een groot perceel met een uitgekiende indeling en een sublieme afwerking.
Deze zeer comfortabele villa verkeert in een onberispelijke staat.


Indeling
De belangrijkste verblijfruimtes op de begane grond, zijn tuingericht en de woonkamer biedt daarnaast ook uitzicht op de laan, waaraan u woont.

De wellness-ruimte is indirect van binnenuit te bereiken maar heeft een eigen ingang aan een zijstraat: de Oeverzwaluw.

Een dubbele garage met remote controlled overhead – deuren. Op de voorgrond daarvan een dubbele oprit. Ook aan de Oeverzwaluw.

Onder het luifel bij de voordeur, doet men de eerste indruk op. Een blijvende indruk wanneer die deur opengaat.
Zoals men mag verwachten, geldt dat ook voor de rest van de woning.

Hoewel de woonkamer nu nagenoeg leeg is, en alle raamdecoratie is weggeschoven dan wel gehesen, ervaart u de enorme lichtinval.
De betere woninginrichter weet hoe men met licht uit de diverse richtingen kan spelen, kleuren kan oplichten en van teint doen veranderen. Desgewenst kan men dit effect met raamdecoratie bijsturen. De raampartijen zijn dan ook zeer divers: in de gevels, onder een luifel en in de erker.

In de woonkamer past de allergrootste tafel om uw relaties te verrassen met een heerlijk diner.

De keuken is navenant, modern en toegerust om een heerlijke maaltijd voor een gezelschap te bereiden. De gezinsstamtafel bevindt zich, als een groot eiland, eveneens in deze woonkeuken.

De afwerking en uitrusting van de dubbele garage is goed weergegeven in het beeldmateriaal.

De aangebouwde vleugel draagt met recht het predicaat wellness. Het is ontstaan uit well being & fitness, respectievelijk sauna en sportaccommodatie. Zo wordt het nu ook gebruikt.

Wij zijn benieuwd welke bestemming in de toekomst, aan deze vleugel zal worden geven: kangoeroe-wonen, mantelzorg, kantoor, praktijkruimte of geheel solitair gastenverblijf (seniorenwoning). Wellicht in combinatie met het huidige gebruik.

Dan is er nog een aparte kamer in de woning zelf en toegankelijk vanuit de hal. Gezien de situering doet deze ruime een beetje denken aan een bureel waar men gasten laat plaatsnemen welken niet direct in relatie staan tot het gezin. Al dan niet in combinatie met gebruik als studeerruimte of bibliotheek.


Eerste verdieping
Een overloop met een erker geeft allure aan wellicht de meest belangrijke kamer van deze woning: de gigantische oudersuite met erker en “walk through kastengalerij”. Met name voor de vrouw des huizes een verademing, waar je dagelijks plezier van beleeft.

Zoals het een echte suite betaamt, is ook de privé badkamer met alle voorzieningen rechtstreeks te benaderen vanuit dit slaapverblijf.
De kroost in de omliggende kamers maakt gebruik van een eigen daartoe aangewezen badkamer.


Tweede verdieping
De balkons aan weerszijden, elk met hun eigen pui, zijn met elkaar verbonden door middel van een lange corridor. Een bijzondere manier met veel licht om toegang te bieden naar nog eens twee slaapkamers van dezelfde orde. Deze zolderkamers hebben ook nog eens entresol bergruimtes.

Het is dan ook een verdieping waar men nog steeds de gasten mee naar toe kan nemen. Zeker wanneer zij verzocht worden om, in de klimaatkamer hun voorkeur aan te geven. Of hen juist te adviseren al naar gelang wat er beneden wordt bereid, inzake een passende wijn en een eventueel goedgekozen sigaar voor na de dis.


Balkon
Twee balkons:

Éen aan de voorzijde en één aan de achterzijde.


Tuin
Op het zuiden gelegen tuin met een maximum aan tuingerichte vertrekken en tuindeuren zowel in de woning als in het paviljoen.

Een voortuin welke de niet geringe frontbreedte van zowel de woning als van het perceel (20 Meter) benadrukt.


Bijzonderheden
Inwendig en zeker uitwendig heeft deze woning een zekere symmetrie. Zo ook aan de voor- en achterzijde. De cascade van luifel, erker en balkon aan de voorzijde, wordt aan is aan de achterzijde herhaald.

Wat het meest opvalt zijn de looproutes in dit complex. Heel ergonomisch ten aanzien van boodschappen uitladen, toegang tot de tuin, een min of meer op zichzelf staand paviljoen en een logisch verbinding tussen de vele grote vertrekken.
Stadsdeel Engelen is nog steeds een op zichzelf staand dorp met verrassend veel faciliteiten op het gebied van golf, tennis, voetbal en een sportcomplex met indoor activiteiten.

Er zijn diverse basisscholen en binnen een kwartier staat men met de fiets bij het Centraal station. Dan is men de onderwijsboulevard met voortgezet onderwijs en hogescholen al voorbij.

Klik bij de 360-gradenfoto’s op het pictogram voor de Virtual Reality tour voor de VR-bril. Wij geven daarin toelichting doormiddel van infospots.

Een bijzonder groot huis op een bijzonder groot perceel met een grote dubbele garage en met daarachter een soort van praktijkruimte. Interactie tussen personeel en relaties ten opzichte van het gezinsleven is niet vanzelfsprekend. De garages vormen immers een soort buffer tussen wonen en werken. Bovendien biedt dit logistieke voordelen ingeval van bevoorrading en boodschappen uitladen, al dan niet, achter gesloten deuren.

Voorzien van Alarm.

Op de tweede verdieping zijn alle leidingen en afvoeren aanwezig voor als men hier ook nog een badkamer wenst te maken.

What You see is what You get. In dit geval is dat héél veel.

Contact opnemen